Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Leterheltség miatt átmenetileg a www.esperanzabolt.hu webáruházunkban van lehetőség rendelés leadására.

Húsvéti dekoráció

Fedezd fel a a legújabb tavaszi trendeket és vásárolj kiváló minőségű tavaszi és húsvéti dekorációt webáruházunkban!

 

A tavasz beköszöntével előszeretettel díszítjük lakásunkat és kertünket színes, vidám mintázatú dekorációkkal, amiket akár magunk is elkészíthetünk, de egy-egy termék önmagában is megállja a helyét dekorációként. Kínálatunkban a legújabb trendek alapján kiváló minőségű húsvéti és tavaszi dekorációkat talál.

Húsvéti dekoráció

Húsvéti dekoráció

Húsvéti dekorációs tojások

A húsvéti dekoráció hagyományos szimbóluma a csibe, tojás, húsvéti nyuszi és a húsvéti bárány.
Húsvéti dekoráció kínálatunkban ezek a fő elemek több méretben és kivitelben is megtalálhatóak. A figurák és dekorációk jellemzően polirezin vagy textil anyagból készülnek, de fellelhető kerámia húsvéti dísz is.

Húsvéti dekorációs figurák

A húsvét szerepe napjainkra egyre kisebb szerepet tölt be, mégis sokan vannak, akik az önne és az évszak hangulatát szeretnék idézni. Napjainkra a húsvéti dekoráció egyre inkább egybeolvad az általános tavaszi dekorációs trendekkel, így nem szégyen már februárban vagy árcius elején sem kitenni egy két nyuszis vagy bárányos kiegészítőt.

A legúabb húsvéti dekoráció trend 2019

Napjainkban a dekoratőrök számos újdonsággal próbálnak a nagyérdeműnek kedveskedni, így évről évre új dekorációs elemeket álmodnak meg és tárnak a vásárlók elé. A legfrissebb tavaszi dekorációs trend új elemei a Lámák, a Flamingók és az unikornis is. Különleges, és ízléses darabok valódi ékszerei lehetnek otthonunknak a tavaszi, húsvéti időszakban. Készíthetünk szokásos tavaszi kopogtatókat, vagy asztaldíszeket és ízlésünknek megfelelően díszíthetjük eme új és trendi elemekkel.

A karácsonyi mizéria után, és a szürke, néhol fehér hétköznapokból kiragad bennünket egy igényesen elkészített tavaszi vagy húsvéti dekoráció, amivel egyszerűen színesíthetjük otthonunkat. A hó elolvadtával érdemes gondolnunk a kert dekorálására is, hiszen a szürke, sáros és latyakos miliőből pár színes kaspóval, vagy egy levendulás locsolókannával vidám hangulatot tudunk varázsolni. A húsvét mára kevésbé szól a hagyományokról, igaz a magyar kultúra szerves része, viszont a kiváló dszeknek köszönhetően nem sok kell ahhoz, hogy húsvéti lázban égjünk.

Húsvéti dekorációs betűzős díszek

A 2019-es húsvéti dekoráció új színeként megjelenik az arany és a fekete, illetve ezek kombinációja, amit eddig a karácsonyi trendekben láthattunk leginkább. Ebben az esetben is igyekeztünk megtartani a harmóniát és a kifomultságot minden termékünknél. 
Természetesen a tradicionális színek és formák is megtalálhatóakhúsvéti dekoráció kínálatunkban, így a legkülönbözőbb ízléssel rendelkező vásárlóink is nagy valószínűséggel megtalálják a számukra legmegfelelőbb tavaszi és húvéti dekorációs terméket.

Húsvéti dekoráció webáruház